چرا نباید ماست و لبنیات پرچرب مصرف کنیم؟

به گزارش کوله بار گلستان ازحوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا عبداللهی مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در خصوص لبنیات سنتی گفت: مصرف لبنیات پرچرب مورد تایید وزارت بهداشت نیست، این وزارتخانه توصیه میکند مردم از شیر و لبنیات کم چرب یعنی کمتر از ۲.۵ درصد چربی استفاده کنند و چون چربی محصولات لبنی سنتی، حیوانی است و باعث اضافه وزن، چاقی، چربی خون و بیماریهای قلبی عروقی میشود، توصیه نمیشود.
وی افزود: لبنیات سنتی غیر پاستوریزه مورد تایید وزارت بهداشت نیست و متاسفانه به علت مصرف این نوع لبنیات در 2 سال اخیر با افزایش موارد تب مالت در کشور مواجه شده ایم.
عبداللهی با بیان اینکه توصیه وزارت بهداشت به مردم این است که لبنیات سنتی غیر پاستوریزه و فلهای استفاده نکنند، بیان کرد: مصرف این نوع لبنیات خطر ابتلا به تب مالت را به همراه دارد، در واقع افزایش موارد تب مالت در کشور، ارتباط مستقیم با افزایش مصرف لبنیات فلهای و سنتی دارد و توصیه ما به مردم این است که شیر و لبنیات پاستوریزه استفاده کنند.
دیدگاه ها