حتي يك روز را هم از دست ندهيد/ در تصميم گيري هاي مجلس مستضعفين محور و معيار باشند/ در مجلس خود نظارتي داشته باشيد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سپاه امام حسن(ع) استان البرز به نقل از پايگاه اينترنتي بسيج؛ رهبر انقلاب نماينده هاي مجلس را عصاره ملت ايران مي دانند و مي فرمايند: شما، نماينده و عصاره و خلاصه ي ملت هستيد. موضعگيري شما در مسائل سياسي و بين المللي، به يك معنا حاكي از موضعگيري ملت ايران است.
رهبر انقلاب خطاب به نمايندگان تاكيد مي كنند: يك روز را هم نبايد از دست بدهيد؛ اين نكته را من غالباً به برادران و خواهراني كه در جاهايي مسؤول مي شوند، عرض مي كنم؛ به شما هم عرض مي كنم. گاهي بعضي ها تصور مي كنند چهار سال وقت دارند و دو سه ماهِ اول چيزي نيست. نه آقا! همان دو سه روز اول هم مهم است. يك روز را هم نبايد از دست داد. چهار سال، وقت زيادي است؛ به شرط آن كه از همه ي ساعات و روزهاي آن استفاده شود؛ نه اين كه توقع زيادي داشته باشيم. از همه ي وقتي كه براي مجلس مقرر است، بايد به نحو صحيح استفاده شود؛ آنگاه چهار سال، وقتِ واقعاً قابل عرضه اي است.( ۱۳۸۳/۰۳/۲۷)
ايشان مي افزايند: ما خيلي مسئوليم؛ هم من، هم شما، هم دولت، هم مسئولين گوناگون؛ همه مان. همان طور كه عرض كردم، محاسبات معنوي را هم بايست داخل كرد. فقط اين نيست كه از لحاظ عقلاني آدم بگويد كه خوب، بايد كار كنيم؛ نه، خداي متعال هم از ما سؤال مي كند. به قدر امكاني كه داده شده، به قدر نعمتي كه داده شده، سؤال و مؤاخذه وجود دارد. (۱۳۸۹/۰۳/۱۸)
ايشان در ادامه به طبقات محروم و مستضعفين و وظايف مسئولين در قبال آن ها اشاره مي كنند مي فرمايند: طبقات محروم، پابرهنگان و مستضعفين جامعه، بايد براي تمام تلاشها و فعاليتها محور و معيار باشند. كساني كه به تعبير امام، صاحبان اين كشورند؛ كساني كه جنگ را، بسيج را، دفاع فداكارانه در مقابل تجاوز دشمن را، با جان خودشان تحمل كردند. همه چيز بايد براي آنها و در جهت منافع آنها باشد.
همچنين مي فرمايند: نماينده ي مردم بايد نماينده ي توده ي مردم باشد؛ بخصوص نماينده ي كساني باشد كه به حضور نماينده شان در سطوح تصميم گيري و تصميم سازي كشور بيشتر نياز دارند؛ آنهايي كه دستشان به جايي نمي رسد و محروميت بيشتري را دارند.
رهبر انقلاب با اشاره به لزوم خدمت رساني مسئولين به مردم مي فرمايند: مسئولين تا نفس دارند بايد به اين مردم خدمت كنند. بايستي در بين مسئولين مسابقه ي خدمتگزاري و خدمت رساني به مردم برقرار باشد. اين مسابقه و رقابت درست است. رقابتهاي سياسي و جناحي و رقابت بر سر قدرت و تكالب در امر دنيا و امور دنيوي مردود است. رقابت، مسابقه و مبارزه اي درست است كه در خدمت گذاري به مردم باشد. قرآن مي فرمايد: «سابقوا الي مغفرة من ربّكم » اين مسابقه به سمت مغفرت و رحمت الهي است. « واستبقوا الخيرات » براي كارهاي نيك، مسابقه بگذاريد.
ايشان در ادامه مي فرمايند: اگر در اين كار، هدف خدا باشد، آن وقت «ما عنداللَّه خير و ابقي للّذين امنوا و علي ربّهم يتوكّلون». اگر هدف ما از نمايندگي مجلس و از مسؤوليتهاي دولتي و از تكيه زدن بر مناصب و مسندهاي گوناگون - از آن جايي كه شما نشسته ايد، تا آن جا كه بنده نشسته ام، تا آن جايي كه دولت نشسته است، تا آن جايي كه مسؤولان گوناگون در رده هاي مختلف نشسته اند - همين شأن ظاهري و برخورداري هاي ظاهري باشد (كه اين هم پوچ است، باطن اين هم چيزي نيست؛ بظاهر، برخورداري به نظر مي آيد، اما برخوداريِ واقعي نيست) بدون شك سرمان كلاه رفته است؛ چون ما در مقابل آنچه مي گيريم، چيزي مي دهيم. هدف از نمايندگي بايد خدا باشد؛ در اين صورت ضرر نمي كنيد؛ چه محبوبيت شما در چشم مردم باقي بماند، چه نماند؛ چه دوره ي بعد انتخاب بشويد، چه نشويد؛ چه در اين دوره زحمتهاي زيادي بر دوش شما بار بشود، چه نشود؛ هرچه اتفاق بيفتد، خير اوست؛ «در طريقت آنچه پيش سالك آيد، خير اوست.»
ايشان در ادامه توصيه مي كنند :شما براي خدا اين چهار سال را وقف كنيد - مثل اين كه انسان مالي را، زميني را، خانه يي را وقف مي كند - و بگوييد براي زندگي و آينده ي خودمان نمي خواهيم از اين چهار سال و از اين موقعيت استفاده كنيم؛ خداي متعال هم متقابلاً چشم شما را روشن مي كند.
رهبر انقلاب همچنين به نماينده ها هشدار مي دهند: بايد مراقب بود كه مسائل موسمي، جاي مسائل هميشگي و اصلي يعني ضرورت تلاش بي وقفه براي تحرك و توسعه و آباداني استانها را نگيرد و كار و فعاليت براي رونق مناطق مختلف كشور، فراتر از امواج سياسي و غيرسياسي دنبال شود. (82/10/23)
ايشان در ادامه از نمايندگان مي خواهند كه : در داخل مجلس شوراي اسلامي، خودنظارتي بگذاريد. اين، همان تقواي جمعي است. مجموعه، خود را بپايد. حالا حرفهائي گوشه كنار زدند كه نماينده بايد آزاد باشد، چه باشد. كسي با آزادي نماينده مخالف نيست؛ با كج رفتاري نماينده مخالف است. يك نماينده ي كج رفتار ممكن است مجلس شوراي اسلامي را بدنام كند، متهم كند؛ حيف نيست؟ مجلسِ به اين عظمت، اين نهاد قانونيِ اساسي در كشور. (۱۳۸۴/۰۳/۰8)
رهبر انقلاب با اشاره به آگاه و زمان شناس بودن مسئولين مي فرمايند: مسؤولان بايد آگاه باشند و بفهمند پيرامون آنها چه مي گذرد؛ والا اگر مسؤولان و مديران كشور، نمايندگان مردم، مؤثرين در دستگاه قضايي و ديگر جاها، آدمهاي خوبي باشند؛ باتقوا باشند و شجاعت هم داشته باشند، اما ندانند امروز صف بندي دنيا كجاست و دشمن كجا نشسته است و از كجا حمله مي كند، ضربه خواهند خورد. (9/10/1380)
ايشان همچنين مي فرمايند: هركسي دنبال مبارزه عملي و كارآمد با آمريكاست بايد ضمن خدمت كامل به مردم با فساد و تبعيض و فاصله طبقاتي مبارزه كند و هيچ گونه فسادي را در دستگاههاي حكومتي تحمل نكند(14/3/82)
ايشان تاكيد مي كنند: اگر در مجلس نمايندگان باتقوا، طرفدار محرومين و تلاشگر براي رفع محروميت، مخالف عملي با فساد، به خصوص فساد مالي و اقتصادي، توانمند، با اخلاص و عالم حضور داشته باشند، بسياري از گره ها و مشكلات حل خواهد شد ( 82/10/20) .
دیدگاه ها